Labels

Caftan (1) Make- up (1)

dinsdag 21 augustus 2012

Make- up: Benefit

Ik heb even moeten nadenken over waar ik mijn eerste news-post over moest houden, maar toen had ik het; Benefit! So much love voor dit merk! Ik was voor de vakantie aanwezig bij een workshop van Benefit en een van de visagistes heeft een paar producten bij mij aangebracht. In een woord; love!

Mijn huid is heel erg gevoelig en ik kan niet tegen elk product, maar ik merkte dat deze producten mijn gezicht echt een boost gaven.

De visagiste had bij mij aangebracht;
They're Real! mascara. Op de verpakking zie je dat na het aanbrengen van deze mascara het lijkt alsof je nepwimpers op hebt. Ik weet niet hoe effect zou zijn geweest alleen met deze mascara, aangezien ik eronder nog andere mascara ophad. Desalniettemin zag ik zeker verschil. Daarnaast werd me verteld dat deze de best verkochte mascara ter wereld is. Dat belooft dus wat! Deze staat zeker op mijn wishlist.
De posietint poppy-pink tinted lip & cheek stain. Ik ben helemaal weg van dit product! Ik ben erg kieskeurig wat blushes betreft, maar dit geeft je net dat gezonde gloedje waarvan je gaat stralen. De visagiste gaf aan dat dit de kleur was die het beste paste bij mijn huidskleur. Je hebt namelijk nog twee andere; benetint rose-tinted lip & cheek stain en chachatint mango tinted lip & cheek stain.


En as last but not least; ultra radiance facial re-hydrating mist. In een woord; wauw! Mijn gezicht voelde fris, luchtig en gehydrateerd aan. Dit is gewoon het product dat ik nodig heb na het aanbrengen van make-up of bij een zonnige dag om even af te koelen. In het weekend schijnt het heel erg warm te worden.(jeej!! te blij, want you know het is nederland hé!) Dit is zeker een aanrader en hoop ik binnenkort aan mijn stash toe te voegen.

They're real! mascara €25,90
Posietint poppy-pink tinted lip & cheek stain €32
Ultra radiance facial re-hydrating mist €26

Benefit producten zijn verkrijgbaar bij Sephora.

Wat vinden jullie van benefit producten?

 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten